INICI

Som una empresa constructora del Principat D´Andorra, creada l´any 1971 i especialitzada en tot tipus de reformes d’immobles, locals comercials, magatzems, despatxos…. en ells realitzem reformes de banys, cuines, pintura, portes, finestres, armaris, instal·lació de parquet, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de calefacció, instal·lacions de aerotermia, instal·lacions de terra radiant.

Oferim professionalitat, personalització i innovació. 

I tot realitzat pel nostre propi equip, per això podem garantir als nostres clients que sempre tindran el millor servei i al millor preu, disposem de personal propi titulat i acreditat per Govern D´Andorra per a realitzar treballs d’electricitat, lampista, calefacció i instal·lacions d’aire condicionat.

Els més de 53 anys d’història que tenim i la experiència asolida amb aquets anys, són la nostra millor carta de presentació i alhora una garantia de qualitat per als nostres clients.

Hem anat avançant i evolucionant al llarg dels anys, i això només ho hem pogut aconseguir gràcies als nostres clients, que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Donem un servei global per als nostres clients, perquè no s’hagin de preocupar de res.

contacto

CONTACTA´NS